Campionatele Europene de Cyclocross sunt in desfasurare in acest weekend, incepand de vineri 2 noiembrie pana azi 4 noiembrie, gazda fiind micul orasel Rosmalen din Olanda.

Trebuie sa precizam din start ca (nici) anul acesta Romania nu este prezenta pe grila de start la absolut nici o categorie si nici vecinii tarii noastre nu si-au aratat interesul, cu exceptia Ungariei care e prezenta cu 4 sportivi. As spune cu ‘doar’ 4 sportivi deoarece prezenta lor la editia precedenta a europenelor a fost in numar mai mare. Cel mai important nume din echipa Ungariei este Vas Balazs care va concura azi (duminica) in cursa U23.

Ziua de vineri a fost rezervata categoriilor de Master Feminin de la 40 la 60+ ani si Master Masculin de la 50 la 75+ ani, impartiti in grupe de cate 5 ani iar sambata s-au intrecut categoriile ceva mai tinere din grupele de Master, mai exact grupele de peste 30 ani.

Cu aceasta ocazie o felicitam pe castigatoarea primei etape din #CyclocrossNationLeague, Szekeres Viktoria care a obtinut medalia de bronz in grupa 35-39 ani.

Duminica insa e ziua cea mare, rezervata Juniorilor, U23 si Elite, transmisiunea live fiind rezervata doar curselor de Elite.

Programul transmisiei live este (ora Romaniei):

  • Elite Feminin ora 14:45
  • Elite Masculin ora 16:15

Unde putem urmari Live?

*Nu ne asumam nici o raspundere pentru functionarea transmisiunilor pe link-urile date.

Mai multe informatii despre Program si Rezultate gasiti pe site-ul competitiei: ek-veldrijden.nl si pe site-ul federatiei europene: UEC.ch

Leave a Reply